Werken bij Achterberg vloeren

Werken bij Achterberg vloeren

Werken bij Achterberg vloeren

Achterberg vloeren is al sinds 1989 actief als specialist in betonvloeren en andere bedrijfsvloeren. We werken met name voor bedrijven, zoals aannemers, maar steeds vaker weten ook particulieren ons te vinden. We zijn er trots op dat we door de jaren heen een brede, hechte klantenkring opbouwden, die erop vertrouwt dat wij elke keer weer op ambachtelijke wijze een duurzame kwaliteitsvloer realiseren.

We verzorgen onder andere de volgende soorten vloeren:

  • Cement dekvloeren.
  • Betonvloeren.
  • Stempelbeton vloeren.
  • Pleistervloeren.

We werken door heel Nederland, met als zwaartepunt het oosten van het land. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar (leerling) vloerenleggers.

Wat wij bieden

Bij Achterberg vloeren werk je in een prettige sfeer. Collegialiteit staat voorop en je krijgt dan ook volop ondersteuning van ervaren collega’s. Ze delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo leer je stap voor stap een gewaardeerd ambacht. 

 

Vloeren leggen is vaak hard werken, daar staat echter veel tegenover: een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een mooi vak leren met mogelijkheden om door te groeien - bijvoorbeeld naar teamleider - en werken in een hecht team in een prettige werksfeer.

Wat wij vragen

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen? Dan is werken bij Achterberg vloeren echt iets voor jou:

 

  • Klantgerichtheid: we zetten graag een stapje extra voor 100% klanttevredenheid.
  • Bereidheid om een mooi en gewaardeerd vak te leren.
  • Samenwerkingsgericht.
  • Aanpakkersmentaliteit.
  • Oog voor detail.

Een beroepsopleiding voor het leggen van bedrijfsvloeren is er in Nederland helaas niet, dus dat kunnen we ook niet van je vragen. Ervaring is ook niet noodzakelijk. Onze ervaren collega’s brengen je graag stap voor stap de kneepjes van het vak bij. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en officieel leerbedrijf voor vloeren leggen en betonreparatie.

Werken bij Achterberg vloeren? Neem contact op!

Wil jij graag komen werken bij Achterberg vloeren? Of heb vragen over onze vacatures? Neem contact met ons op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Werken bij

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Kom jij ons team versterken?
Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren