Contact

Contact opnemen

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

 

Achterberg Vloeren

Bergweg 25b

3958 AA Amerongen

Algemeen: 06-51358380 

info@achterbergvloeren.nl

Contactformulier

Een vraag? Interesse in onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Het beste materiaal.

Het beste materiaal.

De mooiste vloeren.
Een hoog afwerkingsniveau.

Een hoog afwerkingsniveau.

Echt vakmanschap.
Betrouwbare werkwijze.

Betrouwbare werkwijze.

Duidelijke communicatie.

Opdrachtgevers aan het woord

Koelewijn Bouw BV

Koelewijn Bouw BV

"Koelewijn bouw werk al geruime tijd samen met Achterberg vloeren en kennen ze als de betrouwbare partner voor vakkundige vlakke en strakke cementdekvloeren. De communicatie wordt als prettig ervaren en eventuele klachten en/of problemen worden snel en vakkundig opgelost. Ga vooral zo door!"
Visie Bouw

Visie Bouw

"Voor het storten en afwerken van bedrijfsvloeren (m.n. industriële gebouwen, washal- en wasboxvloeren) en het maken van cement dekvloeren in de utiliteitsbouw (door heel Nederland) maakt Visie Bouw al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Bedrijfsvloeren Achterberg. Kwaliteit van het geleverde werk, kennis van het product en het nakomen van afspraken zijn daarbij voor ons belangrijke positieve eigenschappen."
Zwaan en van den Bor

Zwaan en van den Bor

“Achterberg Bedrijfsvloeren is voor ons al jarenlang een betrouwbare partner. Niet alleen in de praktische uitvoering maar ook hebben ze de juiste kennis en adviseren ze ons waar nodig en mogelijk. Daarnaast zijn ze flexibel, snel in de uitvoering met daarbij een hoge kwaliteit afwerking. We zijn blij dat ze onze partner zijn! “
Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren