Stempelbetonvloeren

Stempelbeton vloeren

Stempelvloer traptreden

Stempelbeton vloeren voor binnen en buiten

Al jaren een succes in Amerika en andere landen, nu ook in opkomst in Nederland: de stempelbeton vloer. Maar wat is dit precies voor soort vloer? Wat zijn de eigenschappen en voordelen van stempelbeton vloeren? We zetten het voor u op een rij. Liever direct een prijsopgave?


Wat is een stempelbeton vloer?

Een stempelbeton vloer is simpel samengevat een betonvloer die eruitziet als een ander soort vloer, bijvoorbeeld een tegelvloer. Door het plaatsen van mallen, die we stevig tegen het beton aandrukken, ontstaat een patroon. Dat patroon kan bijvoorbeeld tegels, klinkers of bakstenen nabootsen.

Bij sommige patronen past een andere kleur beter dan de standaard betonkleur. We kunnen op twee manieren het stempelbeton een kleur meegeven: kleurpigment mengen met het beton, of achteraf aanbrengen op het oppervlak.

Wat is een stempelbetonvloer

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Het beste materiaal.

Het beste materiaal.

De mooiste vloeren.
Een hoog afwerkingsniveau.

Een hoog afwerkingsniveau.

Echt vakmanschap.
Betrouwbare werkwijze.

Betrouwbare werkwijze.

Duidelijke communicatie.
De voordelen van stempelbeton vloeren

De voordelen van stempelbeton vloeren

  • Een stempelvloer biedt de voordelen van beton (voordelig, sterk, duurzaam) in combinatie met de uitstraling van een tegel-, klinker- of baksteenvloer. Daarnaast biedt stempelbeton nog meer voordelen:
  • Een stempelbeton vloer buiten, bijvoorbeeld als terras of pad, heeft als voordeel dat onkruid geen kans krijgt. Bij een terras of pad van tegels of andere stenen gaat onkruid altijd tussen de naden zitten, en die zijn bij er bij stempelbeton niet of nauwelijks.
  • De vloer is in diverse kleuren te realiseren. Stempelbeton is ook kleurvast, de kleur vermindert nauwelijks in de loop van de jaren.
  • Veel keuzemogelijkheden qua afwerking; diverse patronen mogelijk.
  • Stempelbeton vraagt minder onderhoud in vergelijking met tegels, klinkers of andere stenen.

Vragen? Meer weten over onze vloeren?

Neem contact op

Neem contact op!

Wilt u een stempelbeton vloer laten aanbrengen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Achterberg vloeren is al sinds 1989 actief als specialist in bedrijfsvloeren. We zijn werkzaam door heel Nederland. We gaan voor 100% klanttevredenheid en dat doen we met gedrevenheid en vakmanschap in al onze werkzaamheden.

Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren