Industriële bedrijfsvloeren

Industriële bedrijfsvloeren

Industriële bedrijfsvloeren

Achterberg vloeren is al meer dan dertig jaar hét adres voor bedrijfsvloeren. Onze bedrijfsvloeren zijn geschikt voor verschillende sectoren, bijvoorbeeld de industrie, de agrarische sector, winkels, horeca en woningen. We geven elke voorbeelden:

  • Industriële bedrijfsvloeren.
  • Vloeistofdichte vloeren voor onder andere wasstraten, tankstations, garages en autosloopbedrijven.
  • Vloeren voor (auto)showrooms, restaurants en winkels.
  • Vloeren voor woningen.
  • Werkplaatsvloeren.
  • Cement dekvloeren.
  • Opritten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bent u op zoek naar een type bedrijfsvloer dat hierboven niet staat vermeld? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met u. Een vrijblijvende konstenindicatie ontvangen?


Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Het beste materiaal.

Het beste materiaal.

De mooiste vloeren.
Een hoog afwerkingsniveau.

Een hoog afwerkingsniveau.

Echt vakmanschap.
Betrouwbare werkwijze.

Betrouwbare werkwijze.

Duidelijke communicatie.

Voor welke soorten bedrijfsvloeren kunt u bij ons terecht?

Achterberg vloeren realiseert onder andere gevlinderde betonvloeren, stempelbeton vloeren, cement dekvloeren en woonbeton vloeren. We lichten deze verschillende vloeren hieronder kort voor u toe:

 

Gevlinderde betonvloeren

Een gevlinderde betonvloer is robuust en sterk. Dit type vloer is geschikt voor veel soorten ruimtes, zowel in bedrijfspanden als woningen. Vlinderen wil zeggen dat de vloer na het storten en drogen nog een extra behandeling krijgt: een speciale vlindermachine beweegt voort over het oppervlak om een wolkachtige, stijlvolle structuur te realiseren. Daardoor ziet de vloer er niet alleen mooier uit, het maakt ook de structuur van het beton compacter. Na het vlinderen vindt vaak nog polijsten plaats, om de vloer nog gladder en strakker op te leveren. De standaardkleur betongrijs is eventueel aan te passen door kleurpigmenten aan het beton toe te voegen.

Voor welke soorten bedrijfsvloeren kunt u bij ons terecht?
Meer over stempelbeton vloeren

Stempelbeton vloeren

Een stempelbeton vloer is gemaakt van beton, maar dan voorzien van een patroon waardoor het op een andere vloer lijkt, bijvoorbeeld een tegelvloer of bakstenen vloer.

Het patroon ontstaat door mallen stevig tegen het beton aan te drukken. Zo ontstaan vormen in het beton, waardoor de vloer precies lijkt alsof deze is samengesteld uit bijvoorbeeld tegels, klinkers of bakstenen. Het is daarbij ook mogelijk het beton een gewenste kleur te geven.

 

Een stempelvloer is voordeliger en vraagt minder onderhoud dan een vloer die echt is gemaakt van stenen. Een stempelbeton als terras of pad bijvoorbeeld, heeft als voordeel dat onkruid geen kans krijgt.


Meer over stempelbeton vloeren

Cement dekvloer

Een cement dekvloer - ook wel een zandcement dekvloer genoemd – heeft als basis zand, cement en water. Deze bestanddelen binden we tot specie. Dat kan in verschillende mengverhoudingen, weergegeven in de druksterkte (D) van de vloer. Gebouwen zoals fabrieken, ziekenhuizen, woningen of scholen hebben namelijk allemaal weer een andere druksterkte nodig.

 

Een cement dekvloer komt op de ondervloer. De dekvloer biedt een egale, degelijke laag voor de eindafwerking. De eindafwerking kan bijvoorbeeld laminaat, tegels, tapijt of een andere vorm van vloerbedekking zijn.


Meer over cement dekvloeren
Meer over cement dekvloeren
WOONBETON

WOONBETON

Beton kennen we natuurlijk al eeuwenlang als bouwmateriaal. Tot voor kort was een betonvloer iets voor bedrijfspanden, maar de laatste jaren veranderde dat. Met de komst van woonbeton werd beton als basis voor een vloer in woningen snel zeer populair. 

Woonbeton geeft door de naadloze aanleg een ruimtelijke uitstraling; een ruimte met een woonbeton vloer ervaren mensen al snel als groter dan deze daadwerkelijk is. De naam woonbeton doet misschien vermoeden dat het alleen voor woningen geschikt is. Het is echter ook in bedrijven en buiten toepasbaar.


Meer over woonbeton

Afwerking van vloeren

Als vloerenspecialist leggen we de vloer niet alleen vakkundig, we werken deze ook netjes af. Dat kan op verschillende manieren zoals: vloeistofdicht, voorzien van slijtvaste coating, met bezemstreep of glad, stofarm, naadloos, vlak of met afschot, gewapend met staalvezel of wapeningsnetten en zo zijn er nog veel meer afwerkingen of combinaties daarvan te bedenken.

Kortom, kiest u voor een bedrijfsvloer van Achterberg vloeren, dan ontzorgen wij u van A tot Z. Naast het beton zelf zorgen we voor alles wat er komt kijken bij het storten en afwerken van de bedrijfsvloer, zodat deze precies aan uw eisen en wensen voldoet.

Afwerking van betonvloeren

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Achterberg vloeren is al sinds 1989 actief als specialist in bedrijfsvloeren. We realiseren bedrijfsvloeren door heel Nederland. We gaan altijd voor 100% klanttevredenheid en daarom kunt u bij ons altijd rekenen op gedrevenheid en vakmanschap in alles wat wij doen.

Neem contact op!

Wilt u een bedrijfsvloer laten aanleggen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren