Woonbetonvloeren

Woonbeton vloeren

Woonbeton vloeren

WOONBETON VLOEREN VOOR BINNEN EN BUITEN

Beton was altijd al een van de meest gebruikte materialen voor bedrijfsvloeren. Daarnaast steeg het gebruik van beton als basismateriaal voor vloeren in woningen de laatste jaren enorm. Een goed voorbeeld daarvan is de woonbeton vloer. Waarom zijn woonbeton vloeren zo populair? Wat zijn de toepassingen van woonbeton? We zetten het voor u op een rij. Meer weten over onze diensten?

 

DE SAMENSTELLING VAN EEN WOONBETON VLOER

Wat verstaan we precies onder woonbeton? De benaming woonbeton is te danken aan het basismateriaal, beton. Een natuurproduct dat grotendeels uit cement, zand en water bestaat. Het is sterk en hard, en daardoor al eeuwenlang een vrijwel onmisbaar bouwmateriaal. Bij woonbeton is zowel een ruwe als een gladde afwerking mogelijk. De afwerking, de ruimtelijkheid – door de naadloze aanleg – en de kleurmogelijkheden dragen sterk bij aan de populariteit van woonbeton. Wij realiseren verschillende betonvloeren, waaronder gevlinderde betonvloeren en stempelbetonvloeren. Bent u op zoek naar een woonbetonvloer? Ontvang een vrijblijvende kostenindicatie.

 

Vraag een offerte aan
Woonbeton vloer

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Bouwbedrijf van Ee

Bouwbedrijf van Ee

"Bedrijfsvloeren Achterberg is een van onze vaste onderaannemers. Samen met een houtbouwer uit onze regio bouwen wij door het hele land een grote diversiteit aan prefab gebouwen. Dit varieert van mantelzorgwoning, recreatiewoningen tot complete zwembad gebouwen. Veelal komt in dit soort gebouwen een zandcement afwerkvloer. Omdat we landelijk bouwen en een diversiteit aan gebouwen hebben, werken we met vaste partners waar we op kunnen ‘”bouwen’”. Bedrijfsvloeren Achterberg is er daar 1 van. Zij denken mee, zij draaien niet om als er per ongeluk nog wat materialen in een woning staan. Zij denken ook vooruit en weten ook dat onbehandelde houten wandbekleding niet vuil kan worden en indien nodig beschermen ze dat als dit nog onbeschermd is. Daar hebben we wat aan. Maar dat niet alleen, over de tientallen vloeren die zij voor ons gemaakt hebben, krijgen wij eigenlijk nooit klachten. Klanttevredenheid, dat is 1 van hun sterke kanten naar onze beleving. Is het een keer noodzakelijk dat er op zaterdag een vloer gelegd moet worden, het wordt geregeld. Ouderwetse Veluwse mentaliteit, zo zou je het kunnen samenvatten. Daarom doen we graag zaken met hen."
Aannemersbedrijf Berkhof

Aannemersbedrijf Berkhof

"Wij mogen al vele jaren genieten van mooie strakke vloeren bij onze klanten. Dit hebben we mogen zien in diverse uitvoeringen zowel beton en mortelvloeren. Voor ons is het fijn om te weten als er een werk ingepland is het ook volgens deze planning wordt uitgevoerd."
Bouwbedrijf Jansen

Bouwbedrijf Jansen

"Wij van bouwbedrijf Jansen werken al vanaf dag 1 samen met vloeren bedrijf Achterberg. Inmiddels is dat alweer ruim 30 jaar. Dit is ontstaan mede door onze vader die al ruim 25 jaar met vloerenbedrijf Achterberg heeft samengewerkt. Door de jaren heen heeft vloerenbedrijf Achterberg zich bewezen als een ontzettend betrouwbare partner. Het bedrijf kenmerkt zich in onze ogen door een goede structuur en planning wat zich vertaald in het leveren van kwaliteitsvloeren voor onze woningen. Vloerenbedrijf Achterberg ontzorgt ons op dat gebied enorm door hun kennis en kunde, wordt er iets speciaals gevraagd komen ze eerst van te voren kijken voor een goed en uitgebreid advies. Ze zijn oplettend en goed in de communicatie wat zorgt dat ze vertrouwen uitstralen dit ervaren wij als zeer prettig. Bij bouwbedrijf Jansen maakt vloerenbedrijf Achterberg de cementdekvloeren voor het luxe segment woningen en seriematige woningbouw. Kortom Vloerenbedrijf Achterberg is een bedrijf zonder poespas, die doen wat ze zeggen, met daarbij kort lijnen. Precies wat wij verwachten van een bedrijf. Wij hopen nog jaren met dit mooie bedrijf te kunnen samenwerken."

Neem contact op

Wilt u een woonbeton vloer in uw woning, bedrijfspand of buiten? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Woonbeton vloer aanleggen

Woonbeton vloeren aanleggen

Voor het aanleggen van een woonbeton vloer is het essentieel dat de ondergrond goed vlak is. Afhankelijk van de staat van de ondervloer kan eerst egalisatie nodig zijn. Is de ondervloer vlak genoeg, dan kan het aanbrengen van het woonbeton starten. Daarna is het een kwestie van een laag woonbeton aanbrengen, vlak maken en het vocht wegwerken. Na het aanbrengen moet de vloer enige tijd uitharden. Hoelang precies, hangt af van de omstandigheden, zoals de luchtvochtigheid en de binnen- en buitentemperatuur. Is de vloer voldoende uitgehard, dan is de volgende stap het vlinderen, oftewel het afwerken van het woonbeton. De afwerking kan variëren van glad tot grof. Als laatste stap volgt het impregneren van het woonbeton; een beschermende laag aanbrengen. De extra laag beschermt het woonbeton tegen krassen en vlekken.

Woonbeton voor binnen en buiten

Woonbeton biedt veel mogelijkheden. Naast woonbeton vloeren in woningen zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk, zowel binnen als buiten. We zetten enkele voorbeelden op een rij.

 

WOONBETON VOOR BINNEN:

 

Woonkamer: woonbeton heeft van zichzelf een natuurlijke uitstraling, die bijdraagt aan een prettige sfeer in de woonkamer. Woonbeton vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, dat biedt enorm veel mogelijkheden om de vloer af te stemmen op de gewenste woonstijl.

Badkamer: door de naadloze, strakke uitvoering van woonbeton is het ook een uitstekende keuze voor de badkamer. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar een woonbeton vloer in de badkamer is ook hygiënisch. De vloer heeft geen naden, en dat zijn juist vaak de plekken waar schimmel ontstaat.

Andere ruimtes: door de hardheid, slijtvastheid én onderhoudsvriendelijkheid is woonbeton ook geschikt voor keukens, kantoren en diverse bedrijfsruimtes. Daar komt bij dat, als de vloer goed is geïmpregneerd, deze in hoge mate vuil- en vochtafstotend is. Dit draagt sterk bij aan de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van de vloer.

Woonbeton voor binnen
Woonbeton voor buiten

Woonbeton voor buiten

Woonbeton is niet alleen voor binnen, maar zeker ook voor toepassingen buiten geschikt. We geven enkele voorbeelden:

  • Woonbeton voor het terras of vloer van een veranda.
  • Woonbeton voor de rand rondom een zwembad.
  • Woonbeton voor de garagevloer.
  • Woonbeton voor de oprit.

Buiten is meestal een iets ruwere afwerking nodig, als antisliplaag. Daarnaast is een enigszins aflopende aanleg mogelijk, zodat bijvoorbeeld regenwater er makkelijk af kan stromen. Meer weten?

 

Neem contact met ons op

DAAROM KIEST U VOOR EEN WOONBETON VLOER VAN ACHTERBERG VLOEREN

Achterberg vloeren is al sinds 1989 door heel Nederland actief als specialist in bedrijfsvloeren. Particulieren zijn bij ons ook welkom, bijvoorbeeld voor een stijlvolle en duurzame woonbeton vloer. 100% klanttevredenheid gaat bij ons voor alles, daarom kunt u bij ons altijd rekenen op gedrevenheid en vakmanschap in alles wat wij doen.

Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren