Betonlook vloeren voor bedrijven en woningen

Betonlook vloeren voor bedrijven en woningen

Betonlook vloeren voor bedrijven en woningen

De vraag naar natuurlijke producten en producten met een natuurlijke uitstraling neemt sterk toe. Dat geldt ook voor vloeren. Een mooi voorbeeld van een vloer met een natuurlijke, ruimtelijke en zelfs rustgevende uitstraling is de betonlook vloer. Wilt u de authentieke, industriële uitstraling van beton, maar dan met het comfort van een moderne designvloer? Dan is een betonlook vloer een perfecte oplossing. Daarnaast bieden betonlook vloeren nog meer praktische voordelen. Ontvang een vrijblijvende kostenindicatie.


Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Het beste materiaal.

Het beste materiaal.

De mooiste vloeren.
Een hoog afwerkingsniveau.

Een hoog afwerkingsniveau.

Echt vakmanschap.
Betrouwbare werkwijze.

Betrouwbare werkwijze.

Duidelijke communicatie.

Verschillende betonlook vloeren

Met de term betonlook vloer bedoelt men niet altijd hetzelfde, maar meestal gaat het om een cementgebonden vloer, ook wel woonbeton genoemd. Andere varianten zijn een betonlook vloer in de vorm van een polyurethaan (PU) gietvloer, of een coating op basis van cement en kunsthars, ook wel beton cire genoemd. Wel is het effect en de uitstraling van de betonlook vloer in alle gevallen hetzelfde: een robuuste en tegelijkertijd stijlvolle vloer met een ruimtelijk effect.

Verschillende betonlook vloeren
Betonlook vloeren voor bedrijven en woningen

Betonlook vloeren voor bedrijven en woningen

Beton is al eeuwen een onmisbaar materiaal voor vloeren in bedrijven. Een betonlook vloer is echter ook populair in woningen. Naast de stijlvolle uitstraling van de betonlook vloer, speelt daarbij een rol dat de vloer verkrijgbaar is in veel kleuren en uitvoeringen.

 

Een positief punt van een betonlook vloer is het ruimtelijke effect. Door de naadloze aanleg ontstaat één groot egaal oppervlak, dat bijdraagt aan een sterk gevoel van ruimtelijkheid. Anders gezegd lijken de meeste ruimtes met een betonlook vloer groter dan ze daadwerkelijk zijn.
Meer weten?

 

Neem contact op

De eigenschappen van een betonlook vloer

Naast de stijlvolle, ruimtelijke uitstraling biedt een betonlook vloer nog veel meer praktische eigenschappen:
 

  • Makkelijk schoon te houden: door de naadloze aanleg is de vloer makkelijk schoon te houden. Er zijn immers geen naden waar zich stof en vuil kunnen ophopen.
  • Brede toepasbaarheid: in veel verschillende ruimtes, zowel bij bedrijven als woningen komt een betonlook vloer tot zijn recht.
  • Geschikt voor de meeste ondervloeren: het is vaak mogelijk om een betonlook vloer over een bestaande vloer heen te leggen. Bijvoorbeeld over een tegelvloer. De betonlook vloer kan daar overheen, wat veel tijd en geld aan hak- en breekwerk scheelt. 
  • Hygiëne: doordat de vloer naadloos is, krijgt stof en vuil veel minder kans zich op te hopen.
  • Vloerverwarming: een betonlook vloer is prima te combineren met vloerverwarming. 
  • Kleur: betonlook vloeren zijn in verschillende kleuren te realiseren. Er is altijd wel een kleur die perfect past bij het interieur van uw woning of bedrijfspand.
De eigenschappen van een betonlook vloer
De prijs van een betonlook vloer

De prijs van een betonlook vloer

Op de prijs van een betonlook vloer zijn verschillende factoren van invloed. Op de eerste plaats natuurlijk de oppervlakte van de vloer. Daarnaast is er de moeilijkheidsgraad: is er bijvoorbeeld sprake van hoogteverschillen of lastige hoekjes. Wilt u de prijs weten van het aanleggen van een betonlook vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u, toegesneden op uw specifieke eisen, wensen en omstandigheden.


Vraag een offerte aan
Daarom kiest u voor Achterberg vloeren voor woningen en bedrijven

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren voor woningen en bedrijven

Een vloer laten leggen is meestal een langetermijninvestering, daarom is een weloverwogen keuze belangrijk. In elke situatie zijn de afwegingen weer anders: wat is bijvoorbeeld de staat van de dekvloer waar de betonlook vloer op komt? Hoe snel moet de vloer gebruiksklaar zijn? Achterberg Vloeren helpt u graag van A tot Z met uw nieuwe vloer; van advies vooraf tot aanleg en nazorg. Op basis van uw eisen en wensen komen we tot de perfecte betonlook vloer voor uw specifieke omstandigheden.

 

Achterberg Bedrijfsvloeren is al sinds 1989 actief als specialist in bedrijfsvloeren. Particulieren zijn bij ons ook welkom, bijvoorbeeld voor stijlvolle en duurzame betonlook vloeren. We gaan bij elke vloer die we leggen voor 100% klanttevredenheid en daarom kunt u bij ons altijd rekenen op gedrevenheid en vakmanschap in alles wat wij doen.

Neem contact op!

Wilt u een betonlook vloer in uw woning of bedrijfspand? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren