Pleistervloeren

Pleistervloeren

Pleistervloeren

Pleistervloeren voor binnen en buiten

Een van de specialismen van Achterberg vloeren is het aanbrengen van pleistervloeren. Een pleistervloer heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Wat zijn verder de kenmerken, voordelen en praktische toepassingen van dit type ambachtelijke vloer? We zetten het voor u op een rij. Direct een vrijblijvende kosteninidcatie ontvangen?


Pleistervloer, de ambachtelijke vloer

De pleistervloer was vroeger vooral veel te vinden in boerderijen. Tegenwoordig zijn de toepassingen van deze vloer veel breder: de vloer is namelijk geschikt voor zowel binnen als buiten en naast de agrarische sector past men de vloer steeds vaker toe in bijvoorbeeld garages, schuren en showrooms. Ook in woningen zien we ze steeds meer; de vloer is geliefd om zijn authentieke, zelfs nostalgische en robuuste uitstraling.

Pleistervloer, de ambachtelijke vloer

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Het beste materiaal.

Het beste materiaal.

De mooiste vloeren.
Een hoog afwerkingsniveau.

Een hoog afwerkingsniveau.

Echt vakmanschap.
Betrouwbare werkwijze.

Betrouwbare werkwijze.

Duidelijke communicatie.
Pleistervloer aanbrengen

Pleistervloer aanbrengen

De ondergrond voor een pleistervloer is doorgaans een cement dekvloer. Over de cement dekvloer komt vervolgens een toplaag, die bestaat uit een mengsel van water en cement. Daarna wordt de vloer netjes afgewerkt met een spaan, wat een mooi glad resultaat oplevert. Het duurt daarna enkele dagen – meestal minstens een dag of vier – voordat de vloer beloopbaar is.
 

HET UNIEKE VAN PLEISTERVLOEREN

Het bijzondere aan pleistervloeren is dat hoe vaker men er overheen loopt, hoe mooier de vloer wordt. Het over de vloer lopen polijst de vloer extra. Bij normaal gebruik is de vloer na een jaar of twee op z’n mooist. Een vraag? Interesse in onze pleistervloeren?

 

Neem contact met ons op

Pleistervloeren in kleur

Wilt u de vloer in een bepaalde kleur? Het is mogelijk om de pleistervloer in kleur aan te brengen. Dat kan op twee manieren: het is mogelijk de volledige vloer – of alleen de toplaag van de pleistervloer - te kleuren. De kleur van de pleistervloer lijkt van zichzelf op die van een betonvloer. Grijs en antraciet zijn populaire kleuren, maar andere kleuren zijn ook zeker mogelijk.

Pleistervloeren in kleur
Voordelen van een pleistervloer

Voordelen van een pleistervloer

De pleistervloer is een authentieke, robuuste vloer die zeer lang meegaat. Daarnaast hebben pleistervloeren nog meer praktische voordelen, zoals:

 

  • Diverse kleuren mogelijk.
  • In veel ruimtes toepasbaar.
  • Waterdicht.
  • Geschikt voor vloerverwarming,
  • Makkelijk stofvrij te houden en te reinigen.

Een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?


Vraag een offerte aan
Daarom kiest u voor een pleistervloer van Achterberg vloeren

Daarom kiest u voor Achterberg vloeren

Achterberg vloeren legt al meer dan ruim dertig jaar vloeren aan door heel Nederland. Met onze passie voor vloeren leggen gaan we gedegen te werk, voor 100% klanttevredenheid. We zijn er trots op dat wie eenmaal klant bij ons is, altijd weer bij ons terugkomt.

Neem contact op!

Wilt u een pleistervloer laten aanleggen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Bel naar 0343-454326, stuur een e-mail naar info@achterbergvloeren.nl of vul ons contactformulier in.

Disclaimer Cookies Privacy verklaring Sitemap Realisatie Webleads © 2024 - Achterberg vloeren